+389 2 255 1068

Почетна

Please select a slider

Добредојдовте во Екоцентар97

Екоцентар 97 е фирма која што е посветена на рециклирање повеќе од 20 години. Основна дејност
на фирмата е откуп, собирање и примарна преработка на отпад од обоени и необоени метали.

Покрај обоени и необоени метали, нашата фирма се занимава со отпад од електрична и
електронска опрема, акумулатори, батерии, стари возила и кабли. Исто така вршиме анализи со
XRF спектрометар, како и услугата управување со отпад.

ISO сертификати и дозволи

Екоцентар 97 ги поседува сите потребни дозволи за работа, како и 4 ISO сертификати.

Број на клиенти
Рециклирани метали
Рециклиран електронски отпад
Рециклирани батерии

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАШИТЕ НОВОСТИ!

Известување за процедури и протоколи за превенција од ширење на Коронавирусот (Covid-19) во Екоцентар 97

Почитувани,
Согласно мерките за спречување на ширење на Коронавирус Covid-19 воведени од страна на Владата на Република Северна Македонија, Екоцентар 97 ги воведе следните мерки за превенција и заштита на сите вработени и клиенти: 

Овие процедури и протоколи стапуваат на сила веднаш и важат се додека се на сила забраните, мерките и препораките од надлежните институции. 

Како општествено одговорна компанија Екоцентар 97, Ве замолува да се придржувате кон овие мерки и препораки со цел заштита на нашето здравје. Доколку Ви се потребни дополнителни информации контактирајте нé на телефонскиот број +389 2 255 1068 или на e-mail contact@ekocentar97.com 

Однапред Ви благодариме за разбирањето и соработката.

Екоцентар 97 ДООЕЛ Скопје

Во ред

dev