+389 2 255 1068

Ценовник – Price List

Артикли Item Цена (мкд/ кг)
Price (mkd/ kg)
АкумулаториAutomotive batteries0,00
Алуминиум Aluminium0,00
Железо Iron and Steel0,00
Плех Thin Iron Sheets0,00
Чиста автомобилскa школка Vehicle frame0,00
Возило со моторен мењач (се одбива 15% за седишта, стакло и гуми) Vehicle with manual transmission (price deduction of 15% for seats, glass and tires)0,00
Бакар Copper0,00
Месинг Brass0,00
Прохром Steel0,00
Олово Lead0,00
Цинк Zink0,00
Бакарни Хладњаци Copper Cooler0,00
Челична жица Steel Wire0,00
Челичен шпон Steel Sawdust0,00
Алуминиумски лименки Aluminium Cans0,00
Ел. мотори (ротори) Electric motors (rotors)0,00

Цените важат од 03.06.2020

Од цената се одбива 5% персонален данок.

Prices are valid from 03.06.2020

The price is deducted by 5% personal tax.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАШИТЕ НОВОСТИ!

  Известување за процедури и протоколи за превенција од ширење на Коронавирусот (Covid-19) во Екоцентар 97

  Почитувани,
  Согласно мерките за спречување на ширење на Коронавирус Covid-19 воведени од страна на Владата на Република Северна Македонија, Екоцентар 97 ги воведе следните мерки за превенција и заштита на сите вработени и клиенти:

  Овие процедури и протоколи стапуваат на сила веднаш и важат се додека се на сила забраните, мерките и препораките од надлежните институции.

  Како општествено одговорна компанија Екоцентар 97, Ве замолува да се придржувате кон овие мерки и препораки со цел заштита на нашето здравје. Доколку Ви се потребни дополнителни информации контактирајте нé на телефонскиот број +389 2 255 1068 или на e-mail contact@ekocentar97.com

  Однапред Ви благодариме за разбирањето и соработката.

  Екоцентар 97 ДООЕЛ Скопје

  Во ред

  dev