+389 2 255 1068

Ценовник – Price List

Артикли Item Цена (мкд/ кг)
Price (mkd/ kg)
АкумулаториAutomotive batteries28,00
Алуминиум Aluminium40,00 – 45,00
Железо Iron and Steel9,00
Плех Thin Iron Sheets7,00
Чиста автомобилскa школка Vehicle frame6,00
Возило со моторен мењач (се одбива 15% за седишта, стакло и гуми) Vehicle with manual transmission (price deduction of 15% for seats, glass and tires)6,00
Бакар Copper200,00 – 220,00
Месинг Brass100,00 – 120,00
Прохром Steel40,00 – 42,00
Олово Lead38,00 – 42,00
Цинк Zink40,00 – 45,00
Бакарни Хладњаци Copper Cooler100,00
Челична жица Steel Wire3,00
Челичен шпон Steel Sawdust5,00
Алуминиумски лименки Aluminium Cans18,00 – 20,00
Ел. мотори (ротори) Electric motors (rotors)18,00

Цените важат од 03.06.2020

Од цената се одбива 5% персонален данок.

Prices are valid from 03.06.2020

The price is deducted by 5% personal tax.

SUBSCRIBE FOR OUR LATEST NEWS:

  Известување за процедури и протоколи за превенција од ширење на Коронавирусот (Covid-19) во Екоцентар 97

  Почитувани,
  Согласно мерките за спречување на ширење на Коронавирус Covid-19 воведени од страна на Владата на Република Северна Македонија, Екоцентар 97 ги воведе следните мерки за превенција и заштита на сите вработени и клиенти: 

  Овие процедури и протоколи стапуваат на сила веднаш и важат се додека се на сила забраните, мерките и препораките од надлежните институции. 

  Како општествено одговорна компанија Екоцентар 97, Ве замолува да се придржувате кон овие мерки и препораки со цел заштита на нашето здравје. Доколку Ви се потребни дополнителни информации контактирајте нé на телефонскиот број +389 2 255 1068 или на e-mail contact@ekocentar97.com 

  Однапред Ви благодариме за разбирањето и соработката.

  Екоцентар 97 ДООЕЛ Скопје

  Во ред

  dev