+389 2 255 1068

Контакт

Контактирајте го нашиот тим!

Телефонски број
+389 2 2551 248 +389 2 2551 068
Работно Време
Пон – Пет: 08 - 15:30 часот; Саб: 08 – 13 часот
Адреса
Ул.1632 бр.10/2 1040 Скопје

  ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАШИТЕ НОВОСТИ!

   Известување за процедури и протоколи за превенција од ширење на Коронавирусот (Covid-19) во Екоцентар 97

   Почитувани,
   Согласно мерките за спречување на ширење на Коронавирус Covid-19 воведени од страна на Владата на Република Северна Македонија, Екоцентар 97 ги воведе следните мерки за превенција и заштита на сите вработени и клиенти:

   Овие процедури и протоколи стапуваат на сила веднаш и важат се додека се на сила забраните, мерките и препораките од надлежните институции.

   Како општествено одговорна компанија Екоцентар 97, Ве замолува да се придржувате кон овие мерки и препораки со цел заштита на нашето здравје. Доколку Ви се потребни дополнителни информации контактирајте нé на телефонскиот број +389 2 255 1068 или на e-mail contact@ekocentar97.com

   Однапред Ви благодариме за разбирањето и соработката.

   Екоцентар 97 ДООЕЛ Скопје

   dev