+389 2 255 1068

Weighing

Ekocentar 97 DOOEL Skopje has its own certified weighbridge scale for freight vehicles that the company uses on a daily basis for its needs, but it is also available for use of other legal entities or individuals.

SUBSCRIBE FOR OUR LATEST NEWS:

Известување за процедури и протоколи за превенција од ширење на Коронавирусот (Covid-19) во Екоцентар 97

Почитувани,
Согласно мерките за спречување на ширење на Коронавирус Covid-19 воведени од страна на Владата на Република Северна Македонија, Екоцентар 97 ги воведе следните мерки за превенција и заштита на сите вработени и клиенти: 

Овие процедури и протоколи стапуваат на сила веднаш и важат се додека се на сила забраните, мерките и препораките од надлежните институции. 

Како општествено одговорна компанија Екоцентар 97, Ве замолува да се придржувате кон овие мерки и препораки со цел заштита на нашето здравје. Доколку Ви се потребни дополнителни информации контактирајте нé на телефонскиот број +389 2 255 1068 или на e-mail contact@ekocentar97.com 

Однапред Ви благодариме за разбирањето и соработката.

Екоцентар 97 ДООЕЛ Скопје

Во ред

dev