+389 2 255 1068

Welcome to Ekocentar 97!

 

Ekocentar 97 is a company that has been devoted to recycling for more than 20 years. The principal activity of the company is purchase, collection and primary processing of waste from ferrous and nonferrous metals.

Apart from ferrous and nonferrous metals, our company handles waste from electrical and electronic equipment, car batteries, single-use batteries, old vehicles and cables. We also perform analyses with a XRF spectrometer, as well as a waste management service.

ISO certification and permits

 

Ekocentar 97 possesses all the necessary work permits, as well as 4 ISO certificates.

Number of clients
Recycled metals (tons)
Recycled e-waste (tons)
Recycled batteries

SUBSCRIBE FOR OUR LATEST NEWS:

  Известување за процедури и протоколи за превенција од ширење на Коронавирусот (Covid-19) во Екоцентар 97

  Почитувани,
  Согласно мерките за спречување на ширење на Коронавирус Covid-19 воведени од страна на Владата на Република Северна Македонија, Екоцентар 97 ги воведе следните мерки за превенција и заштита на сите вработени и клиенти:

  Овие процедури и протоколи стапуваат на сила веднаш и важат се додека се на сила забраните, мерките и препораките од надлежните институции.

  Како општествено одговорна компанија Екоцентар 97, Ве замолува да се придржувате кон овие мерки и препораки со цел заштита на нашето здравје. Доколку Ви се потребни дополнителни информации контактирајте нé на телефонскиот број +389 2 255 1068 или на e-mail contact@ekocentar97.com

  Однапред Ви благодариме за разбирањето и соработката.

  Екоцентар 97 ДООЕЛ Скопје

  dev